MERSİN / ANAMUR - Şehit Hasan Kuş İlkokulu

Ekm

Anamur Emniyet Müdürlüğünün Narkotik Biriminden Polis Memuru Adem KARAYEL öğretmenlerimize Bağımlılıkla Mücadele ile ilgili seminer verdi.

Ekm

4/C sınıfı öğrencilerimiz merak ve öğrenme heyecanını laboratuvara taşıdı.

Eyl

Okul Müdürümüz Ahmet CİHANKAR, Müdür Yardımcımız Mehmet DÜZÜN, 3/A sınıfı ve sınıf öğretmenimiz Haticetül Kübra ÖZ AĞCA ile birlikte trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı artırmak amacıyla "Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu" etkinliğini gerçekleştirdik.

Eyl

İlçemizin Cumhuriyet Meydanında yapılan 19 Eylül Gaziler Günü programına katılan 4/C sınıfından öğrencilerimiz okulumuzu temsil etti.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılına hazırlıklar tüm hızı ve heyecanıyla devam ediyor.

May

Tiyatro, kalp perdesini açan bir sanattır. İnsanı, insana, insanla, insanca anlatma sanatı olan tiyatro ile öğrencilerimizi buluşturduk.

May

Şehit Hasan Kuş ailesi olarak, pandemi sonrası yüzyüze eğitime döndüğümüz ve başarıyla dolu bir yıl geçiren 4. sınıflarımızı mezun etmenin gururunu yaşıyoruz.

May

Anne olma duygusuyla birlikte başlayan bir vazifedir anneliğin eğitimci rolü. Çocuk, mükemmel donanımla dünyaya gelmiş olsa da, hayatın gerçeği ile ilgili her türlü ilki annesi aracılığıyla yaşayacaktır. Şehit Hasan Kuş ailesi olarak annelerimizi unutmadık...

Mrt

21 - 26 Mart tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan Orman Haftası ve Ağaç Bayramı'nı miniklerle, ilçemizde düzenlenen ağaç dikimi etkinliğine katılarak kutladık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulu ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ni büyük bir çoşku, saygı ve minnetle kutladık.

Mrt

Okulumuz öğrencileri yöremizin halk oyunlarını öğreniyor.

Mrt

İlçemizde düzenlenen ilkokullar arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası okulumuzun evsahipliğinde yapıldı.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz geridönüşüm ile teknoloji ve robotların hayatımızdaki yeri ve önemi ile ilgili etkinliklerini yaptıkları robotları sergileyerek tamamladı.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimizin velilerinin desteğiyle oluşturduğumuz standımızda Yerli Malı Haftasını Kutladık.

Katıkıda bulunan tüm velilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümünde Ulu Önderimizi, okulumuzda düzenlediğimiz törende saygı ve özlemle andık.