MERSİN / ANAMUR - Şehit Hasan Kuş İlkokulu

Ekm

Cumhuriyet’imizin 100. yılında, büyük bir gurur ve coşku içindeyiz. Şehit Hasan Kuş ailesi olarak kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazdığımız bu destanı kutlamaktan mutluluk duyuyoruz.

İleriye, daha aydınlık yarınlara hep birlikte!"

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimize öğretmenlerimizin işbirliği ile Psikolojik Danışman Rehber Öğretmenimiz Arif MERCAN "Mahremiyet Eğitimi verdiler.

Ekm

2/A Sınıfımız, öğretmenleri Ali TUNA'nın liderliğinde STEM çalışmaları kapsamında "Okul Evimde" dediler ve  geri dönüşüm ürünleri kullanarak kuşlar için güvenli malzemelerden kuş yuvaları yaptılar.

May

Bizlere karşılıksız sevgi veren ve yaşamı öğreten tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlar, saygılar sunarız.

Nis

Okul Müdürümüz Ahmet CİHANKAR ve öğrencimiz Yağız Emin AĞCA 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anamur Belediyesi’ni ziyaret etti ve ülke genelinde gelenekselleşen makamı devralma etkinliğinde bulundular.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. Yıldönümünü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık.

Nis

Türk Polis Tekilatı'nın kuruluşunun 178. yıl dönümünü Anasınıfı C şubesi öğrencilerimiz Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek kutladılar.

Mrt

Bu yıl "Kütüphane İyileştirir" temasıyla çeşitli etkinliklerle kutlanan Kütüphane Haftasında Şehit Hasan Kuş Ailesi olarak ilçemizin kütüphanesindeydik.

Mrt

İlkokullar arası "TAZOF Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvası" okulumuzda, Turnuva Koordinatörümüz Ahmet Akdeniz'in önderliğinde görevli hakem öğretmenlerimiz yardımıyla başarı ile yapıldı.

Ara

Mutluluk bulaşıcıdır. Evlerimizin neşesi çocuklarımızın mutluluğu hepimize bulaşsın diye Şehit Hasan Kuş ve Valide Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bir araya geldi.

Kas

Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimiz Kızılay Haftasını iyilik haftasına dönüştürdüler.

Kas

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda her yıl kutlanan Kızılay haftasını 1/C sınıfı ve Öğretmeni Sakine Ahu DOLU ile kutladık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tüm yurtta olduğu gibi Şehit Hasan Kuş Ailesi olarak büyük bir çoşku ile yine kutladık.

Ekm

Umudun öyküsünü birlikte yazalım.

Türkiye'nin en küçük SMA bebeğine Şehit Hasan Kuş Ailesi'nin koca yürekli çocukları da umut olmak için harekete geçti.