MERSİN / ANAMUR - Şehit Hasan Kuş İlkokulu

Şehit Hasan Kuş İlkokulu

Esentepe Mah. 116 Sok. No.20 Anamur/MERSİN
Vizyon
Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
Misyon
Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.
Başarılar
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren vizyon ve misyonunda belirttiği kriterler çerçevesinde bilim, sanat, spor ve çeşitli projelerde aldığı sosyal sorumluluklarla başarılı bir okul olmayı sürdürmekteyiz.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim (12.30-17.45)
12.30-17.45
Şehir içi servis ve yürüyerek okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Şehir içi özel servis bulunmaktadır.
ANAMUR
İl merkezine 230 km / ilçe merkezinde